ray ban Dit is echt de nationale choco

Dit is echt de nationale chocolade pudding dag

Die rechten.Mijn beste lezers en ray ban vrienden, ik wil je niet teleurstellen, dus ik moet een recept delen over de prijs en de chocolade.

Vandaag eten van chocolade.Je weet dat dit belangrijk is, jij bent de psychiater weet dit heel belangrijk.Grillen van Dave Barry zei dit:

“Mijn therapeut vertelde me dat de method ray ban e van echte innerlijke vrede is afmaken wat ik ben begonnen.Tot op de dag van vandaag, ik heb 2 zakken rijst en een chocolade taart.Dit is van degenen die werkzaam zijn in de literatuur die de beste vriend van baron Liebig. ”

Gewoon een rage.Chocolade is een permanente ding. “Snavely Milton Hershey

“Als je je niet goed voelt, als je niet slaapt, zal je de chocolade wederopstanding.Maar je hebt geen chocolade!Ik wil nog een keer.Schat, wat doe je? “De markiezin de

“Negen tien mensen houdt van chocolade.Artikel 10 “John vroeg hij liegt altijd.

“In deze wereld waar ik het meest van hou is een doos chocolade is Europa beter dan seks, natuurlijk, Alicia.”

“Liefde is als warme chocolademelk voor slikken, het is koud.De eerste keer dat je verrast, maar laat je voor een lange tijd om warm te blijven. ”

“Ik vind het niet erg om 1066 William de veroveraar van de tweede 1087, William.Zoiets is niet van in ray ban vloed zijn op een persoon?Het leven.Maar 1932 mars bars en 1936 1937. ray ban Deze historische datum Maltesers mijlpaal moeten gegrift in elk kind van de landen van de geheugen “Dahl Dahl.

“Een belangrijk ding te doen vandaag.Op je lijst, “chocolade”, nu, je krijgt ten minste één ding vandaag. ”