ray ban zonnebril Aan de overkant van de straat.

Aan de overkant van de straat.

Snyder heeft 50 uur in de straten van Londen van vorige week, vermomd als een dakloze man.Hij droeg een blauw shirt olijven en wollen muts met capuchon.Hij heeft een paar oude vervaagd jeans en een week voor de groei van de baard.

Vergezeld gaan van een journalist, snyder slapen op de stoep Hamilton winkelcentra, lunchen in de soep keuken, was de hele avond in Londen in een reddingsmissie.

Hij vond dat de mensen in de straat zelf is een vangnet, maar met betrekking tot de diensten van de informatie is moeilijk te verkrijgen.Maar hij zei dat wat in de straat is rijk, is verveling en eenzaamheid.

“Mijn dagen meestal zo snel weg,” ze zeggen op straat.Nu heb ik de tijd stil.Tijd betekent niet dat wat op straat. ”

Hij is ray ban zonnebril niet op tijd de wetgeving van de straat.Hij wil alleen zien als er een systeem komen om mensen te helpen, om welke reden dan ook, in het eten nodig en een plek vinden.

Aan de overkant van de straat, hij heeft zichzelf als een zwerver op zoek naar een warme maaltijd en een plek om te slapen en de werkgelegenheid.

Hij wil een journalist in de handen van de documenten en bescherming.Hoewel hij er te allen tijde, Maes, hij wil het niet alleen doen.

Hij komt van de straat in een paar uur, opiniepeilingen blijkt dat 90 procent van de mensen een naam hebben verwaarloosd.

Wie weet wat snyder en hij werkte met raadslid van de werknemers , ex officier, een Voormalig raadslid, kamers van Koophandel en de ambtenaren zijn duidelijk en de inwoners van straat zonder voorafgaande kennisgeving.

Ze zei: “als je alleen gaan lopen, dat is een gevoel van eenzaamheid, dit is een gevoel van wanhoop, de mensen niet meer naar je.Je weet niet waar je heen gaat. ”

De eerste vraag is hij op zoek naar een plaats voor de opslag van z ‘n bagage.Hij vond op sixth Avenue bus stations geen kasten.Toen hij naar het stadhuis om hulp te zoeken, alleen zijn gericht naar de bushalte.

“De stad in sociale diensten, hoeveel ray ban zonnebril geld?”Wil hij hardop. “Ze kan niet zorgen voor een veilige plek om te slaan. ”

Snyder zoeken naar de daklozen op straat.Hij ging naar de oude verbrandingsoven Basin Street, een plaats waar hij in kennis worden gesteld van de daklozen bezocht.

Daar, snyder is bewijs ray ban zonnebril gevonden van de mensen in de vuilnisbak en een kartonnen doos in het Huis van de verbrandingsoven zelf.

“Hier altijd vreselijk,” zei hij.Niemand zou zo moeten leven. ”

Dit is de derde keer dat hij op reis voor de eerste keer in installaties voor de verbranding van afval, het lijkt erop dat hij bij het vinden van een dakloze man.Maar elke keer als hij ontdekt dat niemand z ‘n stereotype langzaam weg.

Voel de pijn van de honger van de dinsdag middag, snyder naar het kompas, 10th Street café.Koffie gratis koffie en donuts en de onderdrukking van religieuze openbaring.

Binnen, hij zat op een tafel, pakte een donut.In de buurt van een 30 – jarige man probeerde een nieuwe jas.In de spiegel kijken, die man naar snyder knikte.En z ‘n vrienden en collega’ s, de man in de ogen van snyder.

Snyder en die man praten.Dit is hem op straat in de twee dagen een.De besprekingen van honkbal op de gezondheid, de kwaliteit van de levensmiddelen in de verschillende instellingen.Hij zegt dat hij op die hij ontmoet echt onder de indruk.Zonder een pretentieus.

Op dinsdagmiddag, snyder naar redden in het leger, een plek om te slapen en eten van de informatie.Een vrouw zei dat hij zou proberen om hem naar de kerk in de buurt van de levensmiddelen.De kerk is gesloten.

Dit is niet het enige probleem van een snyder heeft gevonden waar en wat voor diensten beschikbaar zijn.Hij zei dat hij alleen maar deze systemen zijn ingevoerd, om de routekaart.

“Geen toegang kan krijgen tot de in het netwerk van sociale diensten.Iemand nieuw in de stad weet ni ray ban zonnebril et waar “, zei hij.

Op dinsdag avond, snyder in z ‘n voeten pijn de blaren.Begon hij te veel tijd doorgebracht op de veranda zitten kijken naar de mensen die komen en gaan, en de strijd tegen de verveling en eenzaamheid vond hij overal.