ray ban zonnebril Dit is mijn handtas.Ik heb

Dit is mijn handtas.

Ik heb twee, ik niet, ik gebruik een servet (), je weet nooit wanneer je moet misschien wat) twee lippenstift, een lippe ray ban zonnebril nstift, een pakket van hairties, een kopie van M ‘n nieuwe pact voor de werkgelegenheid, de lippenstift van drie, vier boeken eclips pepermuntjes, suikerriet. Suiker – tabletten, vie ray ban zonnebril r hilighters, reproductieve X, horloges, juwelen, , sleutels, lege), oorbellen, een SD – kaart, Nurofen, verkoudheid, haarspelden, stand – by – rubber thingees mijn koptelefoon, parfum, drie pennen en een groene stok thingee van starbuck ik stop mijn koffie gemorst.

Maar gelukkig heb ik een kleine tas, hij dwong me om wat ik niet nodig heb.Ik had altijd een mobiele telefoon, sleutels, en eftpos – kaart / (ik niet).In andere dingen maken, ik dus ook een make – up tas in de ochtend.De pen is af en toe naar links en rechts, in geval van nood een haarspeld.Bijna altijd in de buurt van de bodem als gevo ray ban zonnebril lg van deze veranderingen, het gebrek aan.Als de en bazen samen waren, al z ‘n bezittingen daar voorbij, ik plaagde man is hoe ze echt nodig.

En een top – down – naar de les tonightpretty sjaal korte broek en een shirt.Ik de ray ban zonnebril nk dat ik in een film in San Tropez Cool 60 rijden in 1966 SL 230.Kan ook een verband, de vermiste kat container ‘vervelende collega’ s (slechts tennis), servetten zelfs als een sjaal om m ‘n nek warm.