ray ban zonnebril Dit is mijn rugzak.Ik heri

Dit is mijn rugzak.

Ik herinner me een dag in september, heb ik het gekocht.Het hangt aan de muur in de rugzak van verschillende grootte, vorm en kleur.De verkeerde tas, denk ik, dan voel je je net als in de eerste klas is hij stom Brady lunch voor de kinderen.Ik besloot het veilig spelen en een gewone, EASTPAK marine blauw.Toen je 14 was, wil je met de anderen.

De eerste dag op school, ik heb m ‘n pen en laptop zijn goed geplaatst in mijn nieuwe tas, een praktijk die ik lang geleden opgegeven. ray ban zonnebril Als ik kijk naar mijn tas? Ik wed dat ik kan genoeg veranderen in een soda water, en het vinden van een vage hoestdropje, paperclips en drie of vier van haar met een haarspeld.

En de mensen van mijn generatie, zoals ik nog nooit met twee rugzakken.Sinds we van de achtste klas, droeg een rugzak alleen dapper gezicht op de schouder van haar een student.Maar met mijn collega ‘s, ik wil niet geschreven zijn impulsen.Ik ben blij dat ik van een vooruitziende blik, zag de graffiti “‘1″, Simon Le Bon is een schatje.”Ik hou van Danny II” met me uit zou gaan.Met name sinds’ bestaat niet.Ik zag Simon Le Bon video onlangs, hij ziet er een beetje oud, ik hoorde dat Danny in de militaire, getrouwd of werken in een tankstation.

Mijn rugzak af te breken, en dat is niet goed.Binnen, nylon. Gescheurd.Als ik probeer te Parijs een zware tas op een zware tas. Ik wil naar een school project, heb ik in de twaalf jaar toen het gebeurde.Mijn rugzak is te zwaar, als een vriend van mij van de leraar in een knuffel, ik viel op m ‘n rug.Ik was net een schildpad zit op haar romp zit vast.

Terug in de zak, is een vreemde vorm van vlekken, aardappelen.In mijn tweede jaar op de universiteit, een tank met rubber cement in mijn tas.Ik heb wiskunde huiswerk voor geschiedenis.Mijn wiskunde huiswerk.

Een deel van mij zegt dat, dat ouwe rugzak moeten gooien.Het heeft veel weg van een misbruik.Het is in de kast in de kofferbak van de auto, vuile, bedekt met modder, + + een derde verdieping.(een vriend wacht op me om hem te vangen.Dit is een interessante dingen, op dat moment.

Door dit alles, M ‘n rugzak is stabiel, duurzaam en betrouwbaar.Waarom moet ik eruit?

Mijn tas en ik gaan helemaal terug, koos ik Judy Blume boek in de bibliotheek en lois Duncan – dag, adolescenten en jonge ray ban zonnebril ren angst liefde verhaal: “m ‘n ouders begrijpen me niet” boek.

Die tas is van mijn eerste stuk bagage.Ik breng het naar een pyjama feestje en ik kamp nest in Hertfordshire.Die zomer, ik en mijn rugzak te slapen in mijn bed.In de avond, ik zal rustig gaan rollen decompressie – pakket, een pen en papier, aantekeningen thuis.

“Naar het zwembad.De strandwacht probeerde me te leren hoe te zwemmen, niet aan m ‘n neus.Slik het, gooi de badmeester.

Na de middelbare school en het zomerkamp, deze tas is nog steeds behoorlijk, dus ik sleepte haar naar de middelbare school.Romeo en Julia, Hamlet en ophelia, Finn en ray ban zonnebril Tom zijn delen van de donkere hoeken van mijn rugzak.Dik boek dikke wiskundige formules en intensieve secundaire vergelijkingen in plaats van de boeken in de bibliotheek, ray ban zonnebril lezen is leuk.Ik denk dat ik in zo ‘n staat te popelen om te beginnen op de middelbare school.Nu wil ik weten of het zal eindigen.

Op de campus van de Universiteit van mooie nieuwe rugzak thuniversity naam is stitch.Ze zijn glad, maar ik ben niet verleid worden.Ik pak de boeken heel comfortabel.Het duurde vier jaar middelbare school, voor het verkrijgen van het sterven op m ‘n rug recht.

De Universiteit nodig om het boek te weinig, maar meer afval.In de thbeginning op dezelfde dag, rugzak zat op het bed uit.Ik zal het in het bijzijn van 18 uur van de reis:

In de auto, rij: boeken, de laptop in drie of vier.In het centrale deel van de fotografie en de cinematografie: laboratorium in het voorste deel: Hamburger koning uniform en schoenen.Voor: een laptop en die door een met ham en kaas sandwich tijdens de lunch van de appel, blauwe plekken, en een zak chips broodkruimels, ooit.In een kleine hut: computerprogramma ‘s computer, en iedere student een vriend, een walkman.

De universiteit heeft de zomer, de eerste keer dat ik alleen te reizen.Een zomer, ik ging naar een vriend van de universiteit, ik wil naar huis, ik mis ik de bus in New Jersey.De tweede auto is vol.Ten derde is het te laat.Het is donker.Ik was alleen in het centrum van Atlantic City bus terminal en blijf uit het casino.Ik heb mijn hoofd in mijn rugzak, omhelsde mijn arm, en met een zekere mate van ontspannen in mijn hart, ga naar bed.